Τρίτη 24 Μαΐου 2011

10 πράγματα που δεν μπορώ....

1. Όσους πλημμύρισαν την πόλη μου για διακοπές το Πάσχα και πρωτομαγιά , πήρε χρώμα το μαγουλάκι τους , είδαν τι θα πει καθαρός αέρας , γίναν άνθρωποι για λίγες μέρες και με υφάκι σου λέγαν όταν κουβεντιάζατε ...έλα μωρέ καλά είναι και δω , αλλά για λίγο δεν έχει τι να κάνεις , άλλο πράγμα η Αθήνα - Θεσσαλονίκη κτλ κτλ , μείνε εκεί τότε και άσε μας στην ησυχία μας αρχηγέ μου .


2. Όσους έχουν τα μούτρα κατεβασμένα ως το πάτωμα και περιμένουν πότε θα έρθει η οικονομική καταστροφή , έχεις ήδη καταστραφεί μεγάλε , ζεις με το φόβο .


3. Τον κάθε μπούλη που είχε όνειρο ζωής το δημόσιο και τώρα κλαίγεται , guess what , θα πρέπει βρεις δουλειά .


4. Τον κάθε ΠΑΣΟΚο - ΝΔκράτη που μου έγινε πιο κόκκινος και απ την Αλέκα μέσα σε ένα χρόνο , σώπα ρε μεγάλε τώρα θυμήθηκες το ΚΚΕ ? όταν έγλυφες για μια θεσούλα σίγουρα αριστερό - κουμουνιστή βουλευτή δεν έγλυφες .


5. Τους ικανούς αλλά φοβισμένους , ικανοί να κάνουν μια δουλειά μόνοι τους , αλλά φοβούνται και τον ίσκιο τους , άμα θες  στοργή - προδέρμ - βιασμό από εργοδότη για να νοιώσεις την ασφάλεια των 700 ευρώ , fine by me  .


6. Αυτούς που δεν στερήθηκαν ποτέ τίποτα και τώρα μπροστά στο φόβο μην χρειαστεί να κουνήσουν το δαχτυλάκι τους , τρέμουν . 


7. Τους ξερόλες , η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη απ την αμάθεια .


8. Τους επαναστάτες του καναπέ , που αναρωτιούνται γιατί δεν είμαστε Αίγυπτος - Ισπανία και δεν ξέρω τι άλλο , απλά τόσοι καναπέδες δεν χωράνε στις ελληνικές πλατείες , άσε που δεν έχει σύνδεση ίντερνετ εκεί .


9. Αυτούς που στην αντροπαρέα όταν όλοι μιλάνε  για ποδόσφαιρο - γκόμενες , το μόνο που έχουν να πουν είναι ότι έρχονται νέα μέτρα , είσαι εκτός θέματος αγόρι μου .


10. Αυτούς που θέλουν να 'πεθάνει η κατσίκα του γείτονα' για να έχουν παρέα στη μιζέρια τους .

4 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Μόνο που πολλές πλατείες έχουν σήμερα ιντερνετ!
Μόνο ο καναπές είναι το πρόβλημα!

eparxiakosaloni2 είπε...

Δίκιο έχεις σ αυτό , θα πλημμυρίσει το youtube σήμερα από βιντεάκια 'επαναστατών του iphone ' , θα μπορούν να λένε , ήμουν και γω εκεί , ανέβασα και το τάδε βίντεο , να δες... αχχχχ τσίρκο γίναμε

Fibi είπε...

πέρασα να πω μια καλησπέρα και πάλι γκρινιάζεις. Τι σε μέλει εσένα αν όλα πάνε χάλια? εσύ και οι άνθρωποι που αγαπάς είναι καλά? όλα τα άλλα τότε είναι για να ανησυχούνε οι άλλοι ¨:)

χαμογέλασε ντε!!!

eparxiakosaloni2 είπε...

Καλημέρα και σε σένα fibi , τελικά όντως η γκρίνια δεν μου βγήκε σε καλό , πέρασα ένα τριήμερο με ίωση , τρελός γκαντέμης .