Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

......μόλις 22 χρονών

Στις 23/2/2011 έβλεπα με φρίκη να προσπαθούν να κάψουν ζωντανό αστυνομικό , ο κόσμος γύρω φώναζε σκοτώστε τον , πριν δυο μέρες , σκοτώσαν όχι έναν , αλλά δύο 'μπάτσους' , δεν με νοιάζει ποιος ή γιατί το έκανε , τα παιδιά χάθηκαν .
Ο ένας τους απ το μικρό χωριό μου η καταγωγή του , δέκα σπίτια όλο κι όλο , μεταξύ μας όλοι σόι , άλλος ο πόνος όταν γνωρίζεις την οικογένεια του ανθρώπου που χάνεται , όταν έχεις μεγαλώσει με τη μάνα του , όταν τη λες ακόμα και σήμερα ξαδέρφη και ας έχετε χαθεί με τα χρόνια , όταν ξέρεις το Γιωργάκη από μωρό .
Δυο πράγματα μόνο , 22 χρονών και δούλευε από πιτσιρικάς , βοήθαγε τον πατέρα του , στην αστυνομία πήγε για τα χρήματα , να έχει μια σταθερή δουλειά και να βοηθήσει και τ άλλα αδέρφια του , πατέρας και μάνα μεροκαματιάρηδες , το χαν καμάρι που ο γιός έγινε αστυνομικός .
Ήπια στην υγειά του με τον πατέρα του , όταν έμαθε ότι μπήκε στην αστυνομία , χαρά μεγάλη , που να ξέραμε τότε . Τραγική ειρωνεία , η αδερφή του , μετά απ αυτόν πέρασε σχολή αστυφυλάκων , αλλά δεν πήγε , προτίμησε το παιδαγωγικό , για τη μικρή ποτέ δεν ήπιαμε στην επιτυχία της , στενοχωρήθηκαν οι δικοί της για την επιλογή της , πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά .
Να ναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει σήμερα .

2 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Το τραγικό είναι ότι το σκοτώστε τον εξίσωσε άτομα από τελείως διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.

eparxiakosaloni2 είπε...

δεν ξέρω τι φταίει , αλλά ο κόσμος το χει χάσει , κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα , στις 23/2 ο πιτσιρικάς ήταν εκεί , τότε ήταν ο φονιάς , θέλαν να τον λυντσάρουν , σήμερα ήρωας , και τότε και σήμερα ο Γιωργάκης ήταν , ο κόσμος άλλαξε οπτική .