Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

4 χρόνια μετά

Περίπου τόσα πέρασαν από τότε που έκοψα τα πάρε δώσε με την blogoσφαιρα , τότε δεν υπήρχαν "οικονομικοί αναλυτές" του καναπέ , κανείς δεν νοιαζόταν για την οικονομία , λεφτά υπήρχαν , δουλειές υπήρχαν , διάβαζες και κάτι άλλο πέρα από οικονομικές αναλύσεις .
Σήμερα όποιος διάβασε πέντε βιβλία έχει και τη λύση να μας σώσει , άσχετο αν υπάρχουν χιλιάδες σωτήρες , με διαφορετικές λύσεις ο καθένας .
Όποιος πήγε σε μια πορεία θα κάνει επανάσταση , κούνια που τον κούναγε .
Όποιος έχει αντίθετη άποψη με κάποιον γκουρού της οικονομίας ή της πολιτικής του επιτίθενται φραστικά , οι περισσότεροι που γράφουν έχουν το αλάθητο του Πάπα .
Τα ιστολόγια ενηλικιώθηκαν , έγιναν "επαγγελματικά" , δημοσιογράφοι πίσω από κείμενα , διαφημίσεις , χρήμα - έσοδα κτλ κτλ .
Ευτυχώς κάποιοι παραμείναν οι ίδιοι , λόγο χρόνου και επαγγελματικών υποχρεώσεων λίγο δύσκολο να γράφω , χαλαρά όμως μπορώ να σχολιάζω οτιδήποτε μου αρέσει ή όχι , οπότε πιθανόνα να τα λέμε πάλι με παλιούς γνωστούς .

2 σχόλια:

αθεόφοβος είπε...

Δεν μπορείς να φανταστείς με τι ιδιαίτερη χαρά σε ξαναείδα να εμφανίζεσαι σαν τον Λάζαρο!
Αλλά βέβαια είχες να ασχοληθείς με τον διάδοχο του θρόνου που εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός!

eparxiakosaloni2 είπε...

Είναι γερος κ δυνατός , κτηνακι, έμοιασε τον πατέρα του , όσο για θρόνο δεν τον βλέπω να κληρονομει κ πολλά , το μάθημα μου όμως το μαθα , πάνω κ πρώτα απ όλα η υγεία